Jakob Gunnertoft

Jakob Gunnertoft er uddannet rytmisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatoriums musikerlinje

Historie

Txt © Gunnertoft & Co

 

Det startede med gospel

I 2006 markedsførte Jakob Gunnertoft - som en af de første i landet - musikalsk teambuilding med gospel via firmaet og hjemmesiden www.Gospelmusik.dk.
Konceptet var tænkt som et supplement til sitets øvrige produkter såsom kirkekoncerter og workshops med gospel. Men erhvervslivets efterspørgsel på gospel teambuilding viste sig imidlertid så overvældende, at konceptet på kort tid udviklede sig til at blive firmaets vigtigste produkt med flere hundrede events årligt.

Siden har Gunnertoft Booking & Management etableret sig som landets førende formidler af musikalsk teambuilding inden for især sang, dans og stomp. Og med tiden har tilfredse kunder, dygtige medarbejdere og gedigne leverandører gjort, at Gunnertoft Booking & Management i dag desuden er et velrenommeret, landsdækkende full service booking- og eventbureau.

Vi tilbyder komplette firmafester, events, koncerter, teambuildingforløb og musikproduktioner samt formidling af kunstnere, foredragsholdere og anden underholdning.

Gunnertoft Booking & Management ejes og drives af Jakob Gunnertoft, der er uddannet rytmisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatoriums musikerlinje. Gunnertoft Booking & Management har desuden en række dygtige lydfolk, teambuildere, webfolk og projektmedarbejdere m.m. tilknyttet som freelancere.


Se også

 

 

 

Ring og hør nærmere

6910 3350

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Typofree