Gospelworkshop med Lucas Tuan

Gospel-genren er meget velegnet til teambuilding

Gospelworkshop

Txt © Gunnertoft & Co

Teambuilding med gospel
- glæde & energi der smitter...

Gospel-genren har været populær blandt den almindelige dansker siden opblomstringen og "gospelbølgen" i starten af 90'erne. Efterhånden har de fleste større byer i Danmark mindst ét gospelkor.

Gospelworkshop teambuilding appellerer bredt og har en smittende glæde og energi.  Desuden har gospel i sin tradition en karakter og nogle indbyggede musikalske elementer, som med fordel kan anvendes som redskaber i teambuilding. Se hvad vores kunder synes om gospel teambuilding »

Dels er gospel enkel, så man på forholdsvis kort tid kan få det til at lyde af noget. Men det er også oplagt at bruge f.eks. "call-response", flerstemmighed, klap og trin i gospelworkshop teambuilding uden, at det virker kunstigt og påtaget, idet den slags netop er en del af stilen. Til sammenligning kan det let forekomme en smule akavet at synge en Tina Dickow-sang i 3 stemmer, mens man gynger fra side til side og klapper på 2 og 4.

Workshop med gospel er den mest populære genre indenfor musikalsk teambuilding i Danmark, og langt de fleste firmaer vælger "gospel" som tema i forbindelse med sang og kor teambuilding.

Få hjælp til et succesfuldt event med gospel teambuilding på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk

Læs mere om gospelworkshop og gospel teambuilding på www.gospelmusik.dk og www.gospelteambuilding.dk
 

Instruktør

Lucas Tuan

Lucas Tuan er en populær instruktør til især gospel teambuilding. Til daglig underviser han i sang på bl.a. musikkonservatoriet, hvor han også er uddannet. Lucas Tuan har udgivet flere solo-albums og sunget kor på diverse indspilninger og TV-shows i ind- og udland og med navne som Tina Dickow og Barbara Moleko. Inden for gospel optræder han med bl.a. Århus Gospel Kvartet og Gunnertoft Gospel Singers

Kontakt tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk for booking af gospel teambuilding med Lucas Tuan.

- - -

Lucas gjorde det helt fantastisk. Der var fuld valuta for alle pengene. Kæmpe succes. Lucas forstod i den grad at finde bølgelængde/tråden/stemningen så det blev en helt fantastisk oplevelse som ramte lige der hvor det skulle. Vi gik alle opløftede fra seancen og videre til fest. Lucas kan klart anbefales.
Christian Overgaard Nielsen – Uglegårdsskolen, Solrød Strand

Tusind tak for i går – alle var meget begejstrede, og I (Lucas Tuan & Jakob Gunnertoft) var super gode
Jeg tror, at jeg vil skifte mit klassiske kor ud med gospel!

Mvh. Hanne Fuglsang – Arla

En kæmpe stor fornøjelse af at se jer begge (Lucas & Jakob) i går og sikke en energi og positiv karma Lucas kom med, virkelig dygtig til at få alle mand med ombord, fremragende pædagogiske evner – dagen blev kickstartet på den mest fantastiske måde og vores forventninger er blevet indfriet til stort UG – kan kun stærkt anbefale jer til alle.
Tina Bendsen Malmberg – DONG Energi A/S

Kære Gospelmusik og kære Lucas, endnu engang har I leveret varen til et af mine arrangementer. Denne gang var det så min datters konfirmation, og Lucas levede sig i den grad ind i rollen som underholder til et publikum som var meget diversificeret fra ung til gammel, familie og venner. Alle kom op af stolen, alle kom ud på gulvet, blev aktiveret og levede sig ind i musikken med høje stemmer og med store fagter med armene. Lucas giver en indlevelse som er unik, og så synger han jo fantastisk. Tak for det.
Mange hilsner Jan Skovsby – Nordea

Tak for et super arrangement!! Lucas Tuan var super god, og vi hyggede os totalt. FEDT! Jeg kan kun anbefale Lucas til andre, der ønsker at skabe noget glæde/teambuilding.
Med venlig hilsen Kim Behnfeld Jensen – SuperBrugsen Rudkøbing

Det gik helt fantastisk. Lucas Tuan gav os alle  ca. 55 ansatte en helt uforglemmelig aften på Bautahøj. Lucas er en utrolig sympatisk ung mand med store pædagogiske evner. De 55 personer, der deltog, var fra 3 forskellige enheder, som ikke kender hinanden særligt godt, men Lucas Tuan formåede at få os rystet sammen og synge med en entusiasme og livsglæde, som ikke tidligere er set i vores afdeling. Faktisk forledes jeg til at sige, at hvad en højt uddannet erhvervskonsulent ikke formåede – nemlig at samle vores uhomogene gruppe til én stor gruppe – ja, det formåede Lucas på 1 time. De efterfølgende evalueringer gav Lucas Tuan topscorer – alle var begejstrede for valget af underholdning til denne aften. Derudover var Lucas Tuan en yderst beskeden og behagelig person at være sammen med. Vi kan således derfor kun give Lucas Tuan vores allerbedste anbefalinger. Vi håber, at der vil være stemning for at bruge Lucas Tuan ved en senere lejlighed, nu hvor han har lært os at synge gospel af hjertet.
Venlige hilsener Hanne Tulinius – Bispebjerg University Hospital

Lucas gjorde det fremragende – enorm positiv energi, god humor og store pædagogiske evner.
Med venlig hilsen Henrik Ravn – Gavekortet.dk

 

 

 

Ring og hør nærmere

6910 3350

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Typofree