MC Einar - Booking eller forespørgsel

Danmarks første rap-gruppe

MC Einar

Txt © Gunnertoft & Co

Oplev manden med det legendariske julehit

MC Einar er kendt som Danmarks første rap-gruppe og anerkendt som banebryder i dansk hiphop. Det første album Den Nye Stil udkom i 1988, hvor MC Einar bevægede sig væk fra undergrunden og nåede ud til et langt bredere publikum. Senere samme år opnåede gruppen stor popularitet med julesangen "Jul det' cool", som efterhånden er blevet en dansk tradition og har fået kultstatus af juleevergreen, som alle danskere kender og hvert år til jul synger med på. MC Einar er ligeledes kendt for albummet Arh Dér!, hvor især titelnummeret opnåede en vis succes.

MC Einar har optrådt landet over og formår mere end 2500 koncerter på cv’et at sparke gang i stemningen med sjove og finurlige rim, der giver stof til eftertanke.

Book MC Einar og oplev ægte dansk rap, der skaber godt humør og nostalgi.

MC Einar er bl.a. grundet sit julehit meget populær og efterspurgt til diverse julefrokoster og lignende julearrangement, så husk at booke i god tid, da de store juledatoer hurtigt bliver besat.

 

Få hurtigt svar vedrørende info og booking af MC Einar. Send os en uforpligtende forespørgsel på tlf 6910 3350 eller info@guco.dk og lad os hjælpe.

Ring og hør nærmere

6910 3350

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Typofree