Caroline Henderson - booking eller forespørgsel

Caroline Henderson

Txt © Gunnertoft & Co

Siger man Caroline Henderson, må man også sige lækker jazz og hastigt udsolgte koncerter.

Karrieren var i fuld gang allerede, da Caroline Henderson var teenager, hvor hun sang med i forskellige bands. I 1989 dannede hun "RayDeeOhh" med Maria Bramsen (tidligere forsager i Tøsedrengene) - et band der for alvor slog igennem med store hits som "Jeg vil la' lysets brænde" og "Mandags-stævnemøde". Bandet gik i opløsning i 1992, og Carolines første soloalbum udkom i 1995. Med tiden er der kommet en hel række soloudspil, og i 2013 udgav Caroline Henderson sit album nummer 11.

Caroline Henderson har vundet hele 8 Danish Music Awards. Hun turnerer og sælger ikke bare sine plader i Danmark men også internationalt. Men Caroline Henderson kan andet end at være en fabelagtig jazz-sangerinde. Hun har komponeret til teaterkoncerter og spillet roller i teater bl.a. "Gasolin Teaterkoncert" (1994) og "Love Songs" (2013). I 2012 lavede hun sin egen koncert / teaterforestilling "Jazz, Love & Henderson".

På TV har hun optrådt i film og serier bl.a. i "Max Pinlig" (2008), "Julestjerner" (2012) samt senest som vært på "Midtnatsjazz" og medvirket i "Smagsdommerne" på DR2.

På det seneste album "Lonely House" fortolker Caroline Henderson den tyske komponist Kurt Weils musik og de skarpe tekster af nogle af de mange tekstforfattere Kurt Weil arbejdede sammen med.

Kontakt tlf. 6910 3350 for yderligere info og booking af Caroline Henderson.

Ring og hør nærmere

6910 3350

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Typofree