Basix - Booking eller forespørgsel

Vokaler i verdensklasse

Basix

Txt © Gunnertoft & Co


A cappella der imponerer

Basix er ikke bare Danmarks helt enestående a cappella sekstet men også et internationalt navn, som har formået at slå igennem i det meste af Europa, USA samt i dele af Asien. Faktisk har de modtaget hele 5 internationale CARA-priser bl.a. for "Bedste Europæiske Album".

Oprindeligt var a cappella-stilen kirkemusik uden ledsagelse af musikinstrumenter. Men med Basix er det så meget mere. Her er tale om 6 kraftfulde stemmer, som synger sig lige i hjertet på publikum. Repertoiret dækker lige fra egne kompositioner til spændende nye versioner af nogle af de kendteste nutidige sange, herunder alt fra ballader til pop og R'n'B.

Bandet startede i 1999 og fik deres store gennembrud i 2001 med andenpladen i Dansk Melodi Grandprix. Samme år udkom debutalbummet "The Grass", som solgte guld. Siden har Basix sunget til en lang række arrangmenter på TV og i radio, bl.a. sammen med flere store navne som Gavin DeGraw og Sanne Salomonsen.

Booker man Basix, får man en a cappella oplevelse af international rang, og publikum kan forberede sig på at blive blæst bagud i stolen af de 6 fyres stærke stemmer og store nærvær. 


Kontakt os uforpligtende på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk for information og booking af a cappella seksteten Basix.

 

Ring og hør nærmere

6910 3350

© Copyright Gunnertoft & Co

Website af Typofree